Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Result versterkt team met nieuwe chiropractor

MOLENHOEK - Alom bekend multidisciplinair centrum voor rug- en beweging heeft sinds vorige maand zijn team versterkt met een nieuwe chiropractor: Cliff Duncan.

Result Care is al bijna 30 jaar een begrip in de omgeving voor de behandeling van uiteenlopende klachten. Met name rug-, nek-, en hoofdpijnklachten worden effectief behandeld. De effectieve aanpak komt voort uit de combinatie tussen fysiotherapie, chiropractie en medische fitness. Tijdens uw behandeltraject maakt u gratis onbeperkt gebruik van de uitgebreide fitnessfaciliteiten. Zo kunt u aan uw herstel werken als een topsporter en meteen aan uw fitheid werken.

Deze unieke combinatie tussen disciplines is ook herkend door de nieuwe chiropractor van Result Care, Cliff Duncan. "Ik ben vanuit Zuid-Afrika naar Nederland verhuisd om bij Result Care te gaan werken. In mijn thuisland heb ik 15 jaar een succesvolle praktijk gehad. Die heb ik verkocht omdat ik met mijn gezin heb ik besloten om naar Nederland te komen om aan een betere toekomst te bouwen.

Nu ik hier ben, ben ik onder de indruk van hoe professioneel deze praktijk functioneert. De samenwerking tussen chiropractie en fysiotherapie zoals hier heb ik nooit eerder gezien en ik ben vereerd dat ik onderdeel uit mag maken van deze prachtige praktijk.

Mensen die in komende twee weken een afspraak bij mij boeken krijgen een gratis Myovisionscan ter waarde van €35,- bij een reguliere behandeling. Ik hoop dat u kennis komt maken met mij."

Middelweg 10-B

6584 AH Molenhoek
www.resultcare.nl

+31 (0) 24 - 358 59 05

Meer berichten