Logo gemeentenieuwsonline.nl

Leuth speelt zijn eigen dorpsquiz!

LEUTH - Op zaterdag 24 augustus wordt in Leuth de eerste dorpsquiz gespeeld.

Teams van maximaal tien personen beantwoorden allerlei vragen over uiteenlopende onderwerpen en natuurlijk hoort een geheime, spannende opdracht hier ook bij.

Je kunt je als team van tienpersonen aanmelden, maar ook als je met minder mensen bent, kun je je opgeven; wij voegen dan mensen samen tot één team van tien personen. Kosten vijf euro per persoon.

Aanmelden kan nog tot 15 augustus per mail: dorpsquizleuth@gmail.com.

Het programma op 24 augustus ziet er als volgt uit:

Welkom in de binnentuin van de nieuwe buurt Kalfsheuvel! Hier is de ontvangst met koffie/thee tussen 13.00 en 14.00 uur. Om 14.00 uur worden de quizmappen uitgedeeld en kunnen de teams van start.

De vragen kunnen op verschillende locaties beantwoord worden: deels ter plekke, in het dorp, of bij iemand thuis. Stipt om 16.00 uur moeten de antwoorden ingeleverd zijn bij de Kalfsheuvel en gaat de jury aan de slag. Vanaf 16.00 uur is er een feestelijke samenkomst met muziek, hapjes, drank, en een broodje hamburger.

Ook als je niet meedoet met de quiz ben je welkom om verder kennis te maken met je (nieuwe) dorpsgenoten. Om 19.00 uur volgt de uitslag en ontvangt het winnende team de hoofdprijs! Hierna kunnen de teams nog lekker nagenieten met een borrel.

Dit programma wordt georganiseerd door de themagroep Ontmoetingen van de Dorpsagenda Laat Leuth Leven en is een mooie gelegenheid voor iedereen om kennis te maken met oude en nieuwe inwoners van Leuth. Doe mee en meld je aan, het wordt vast heel gezellig!

Meer berichten