Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuw seizoen bewegen voor 50+ van start

HEUMEN - Op plezierige manier werken aan je gezondheid en lekker fit blijven. Dat kan bij de Old Socks, de senioren sport vereniging in de gemeente Heumen.

Vanaf 26 augustus starten alle sportlessen weer. Je kunt dan weer terecht voor de lessen sport & spel, sportief wandelen, bootcamp, Nordic walking, zumba, dans, ontspannen bewegen, pilates en functioneel bewegen.

Deze activiteiten worden verzorgd door gespecialiseerde sportdocenten op verschillende locaties in de vier kerkdorpen van de gemeente. Het volledige sportprogramma is te vinden op de website.

Er wordt volop aandacht besteed aan de conditie en het versterken van de spieren. Ook spelvormen ontbreken niet. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele sporter.

"Bewegen is belangrijk. Daarmee blijf je gezond en fit en is in groepsverband ook erg gezellig. Wil je een keer meedoen, dat kan! Kom gerust langs voor twee gratis proeflessen. Voor vragen of meer info zie www.oldsocks.nl of bel de beweegcoach 06 13260571."

Meer berichten