Logo gemeentenieuwsonline.nl
Lessen bewegen voor ouderen. (eigen foto)
Lessen bewegen voor ouderen. (eigen foto)

Een nieuw beweegseizoen start

MOOK - Speciaal voor senioren in Mook en Middelaar gaat in augustus de sport weer van start. Op plezierige manier werken aan je gezondheid en lekker fit blijven. Dat kan in iedere kerkdorp in de gemeente Mook en Middelaar bij het Beweegcollectief Mook en Middelaar. Vanaf 26 augustus starten alle sportlessen weer.

Je kunt dan weer terecht voor de lessen sport & spel, sportief wandelen, bootcamp, nordic walking, zumba, countrydans, werelddans, qi gong, pilates en functioneel bewegen. Deze activiteiten worden verzorgd door gespecialiseerde sportdocenten van Beweegcollectief Mook en Middelaar op verschillende locaties. Het volledige sportprogramma staat op www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl. Er wordt volop aandacht besteed aan de conditie en het versterken van de spieren. Ook spelvormen ontbreken niet. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele sporter.

"Bewegen is belangrijk. Daarmee blijf je gezond en fit en is in groepsverband ook erg gezellig. Wil je een keer meedoen, dat kan! Kom gerust langs voor twee gratis proeflessen. Voor vragen of meer info zie www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl of bel de beweegcoach 06 1326057."

Meer berichten