Logo gemeentenieuwsonline.nl

Computercursussen in Groesbeekse bieb

GROESBEEK - Bibliotheek Groesbeek en KBO Groesbeek/De Horst vinden het belangrijk dat mensen zich kunnen redden in de moderne digitale wereld. Daarom hebben wij dit najaar een aanbod van twee cursussen.

Cursus Digisterker: Heeft u moeite met het aanvragen en werken met DigiD? In september starten wij weer met de gratis cursus Digisterker die bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt gegeven op woensdagochtend van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek.

Cursus Klik & Tik: internet voor beginners: Heeft u moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Bibliotheek Groesbeek helpt daarmee. Wij bieden ondersteuning met Klik &Tik.

Klik &Tik helpt mensen beter gebruik te laten maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe je bestanden kunt 'downloaden'.

In september starten wij weer met de gratis cursus Klik en Tik die bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt gegeven op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek .

"Heb je vragen of wil je deelnemen aan één van de cursussen? Kom dan eens langs in de Bibliotheek, Kloosterstraat 13 Groesbeek en vraag naar Antonin van Bergen. Zij of één van de andere medewerkers vertelt graag meer. Of neem contact met de bieb op via telefoon 024 3274911 of per mail avbergen@obgz.nl."

Meer berichten