Logo gemeentenieuwsonline.nl

De strijd om de Berg en Dalcup...

MILLINGEN - Op 17 augustus vond voor de tweede keer het Berg en Dalcuptoernooi plaats tussen de Berg en Dalse voetbalclubs op sportpark De Hove bij de organiserende vereniging SC Millingen.

Gestreden werd om de Berg en Dal Cup. De deelnemers waren dit jaar: SC Millingen – VVLK – SVO ‘68 – Germania – Achilles ‘29 – DVSG – Treffers (zaterdag) – Rood-wit – Groesbeekse Boys.

In tegenstelling tot de editie van vorig jaar werd er dit jaar gespeeld op het gehele veld, 11 tegen 11. Alle reacties tot nu bevestigen dat dit een goede keuze was. In twee poules werd gestreden om een plaats in de halve finale te bereiken. Uiteindelijk lukte het SC Millingen – Groesbeekse Boys – Rood-wit en Germania het om de kruisfinales te halen.

SC Millingen klopte Groesbeekse Boys en Rood-Wit won na strafschoppen van Germania. In de finale was Rood-Wit de ploeg die de winst naar zich toe wist te trekken en voor de tweede keer in successie de Berg en Dal Cup mee naar huis nam. SC Millingen werd tweede, Germania derde en Groesbeekse Boys vierde.

"Wij, SC Millingen, zien terug op een zeer geslaagd toernooi en willen via deze weg nogmaals alle betrokken vrijwilligers bedanken. Zij hebben mede zorg gedragen voor het welslagen van deze dag. Maar natuurlijk ook alle deelnemende verenigingen die hun beste beentje hebben voorgezet om de beker binnen te halen."

Meer berichten