Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jeugdleden BVC'12. (foto: Marijn Nijssen)
Jeugdleden BVC'12. (foto: Marijn Nijssen) (Foto: Marijn Nijssen)

Zonnige startersdag voor jeugd BVC'12

BEEK - Op zaterdag 24 augustus werd onder zomerse temperaturen de traditionele BVC'12 Startersdag gehouden. Alle 210 jeugdleden, team managers en coaches waren uitgenodigd. Dit jaar was het heel bijzonder, want ook de opening van het nieuwe kunstgrasveld werd verricht.

Na een welkomstwoord en introductie van interim-voorzitter Sander Joosten werd met Jeroen Sas, voorzitter van het jeugdbestuur, en de drie jongste jeugdleden van BVC'12 (Teun de Witt, Guusje de Bever en Jesper Tiesnitsch) het lint officieel doorgeknipt. Het veld zal binnenkort worden speelklaar opgeleverd, maar heel voorzichtig konden de jeugdleden op een klein gedeelte van het veld wandelen waar een groepsfoto werd gemaakt.

Vervolgens was het tijd voor een zeskamp, met een aantal voetbal gerelateerde spelen die werden begeleid door selectiespelers. Zo konden de kinderen penalty's schieten op de keeper van BVC'12 Alex Joosten en hun voetbalskills laten zien bij een parcourtje. Bij BadBeek konden teams laten zien wie het verst kon roeien. Ook waren er een paar ludieke activiteiten neergezet, waar de leden hun behendigheid en teamspirit konden laten zien. Tussendoor werden de spelersfoto's gemaakt en konden de jeugdleden de BVC'12 tenue's afhalen en ruilen. Al met al een hele leuke ochtend en een bijzonder geslaagde seizoenstart!

Ben je niet op de Startersdag geweest, maar wil je ook graag bij BVC’12 komen voetballen? Je bent altijd van harte welkom om een keer te komen proeftrainen! Meer info over trainingstijden en BVC’12 vind je op www.bvc12.nl

Meer berichten