Logo gemeentenieuwsonline.nl

De tennisbanen zijn heropend!

GROESBEEK - Zondag 8 september stond in het teken van de heropening van de tennisbanen bij tennisvereniging Groesbeek. Rond 14.30 uur heeft wethouder Annelies Visser de banen officieel geopend en daarna konden de verschillende activiteiten van start gaan.

De jeugd ging van start met de tennisles gegeven door Robert van Ewijk van Maximum Tennis. De allerkleinste was slechts twee jaar oud! Het was ook mogelijk om de ballen van het ballenkanon proberen terug te slaan.
Op baan 4 waren de spelers van Dynamic Tennis aanwezig om te laten zien hoe dit in Heuvelland gespeeld wordt. Bij Dynamic Tennis is het veld kleiner en zijn de ballen zachter, hierdoor is het minder belastend voor het lichaam en kan er nog lang getennist worden.

Op het terras rondom de kantine was Magic Mickey aanwezig bij de Hollandse Spelen, zijn er mooie creaties gemaakt met ballonnen en was de verbazing van iedereen op de gezichten te zien tijdens de geheimzinnige goocheltrucs!

Om 16.00 uur was er ‘een potje demonstratie tennis’. Zo zou het er uit kunnen zien… Misschien eerst nog wat tennistrainingen volgen bij Maximum Tennis? Na afloop werden de bezoekers getrakteerd op een lekkere snack van Matje Patatje. Het was een geslaagde middag. Kijk voor meer informatie over de tennisvereniging op www.tvgroesbeek.nl.

Meer berichten