Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kaartje van voorstelling. (foto: Peter Verhoeven)
Kaartje van voorstelling. (foto: Peter Verhoeven)

Kaartverkoop jubileumconcert Space Cake in volle gang

HEUMEN – De kaartverkoop voor het jubileumconcert van muziekvereniging Vlijt en Volharding (op zaterdag 12 oktober) Space Cake is inmiddels gestart.

Sinds 3 september zijn de entreekaartjes (12,50 euro) beschikbaar. Dit is inclusief vervoer met de Spacebus (niet verplicht, maar wel leuk) en een drankje na afloop in Terp. De verkoop geschiedt op de dinsdagavond tussen 18.45 en 19.30 uur bij de bar in Terp. De kaarten zijn natuurlijk ook via leden van Vlijt en Volharding te bestellen (zolang de voorraad strekt)! Zodra de kaarten op zijn, wordt dit gemeld.

Het jubileumconcert vindt plaats in Maldensteijn (Malden). Na de voorstelling vertrekken we met ons allen (met de spacebus) naar verenigingsgebouw De Terp in Heumen (de thuislocatie), waar het jubileumfeest (vanaf 22.30 uur) zich zal voortzetten in thema. V & V zal de bezoeker daar trakteren op een kijkje in 125 jaar V & V. Op een creatieve manier – in Space stijl – zullen opnieuw ieders zintuigen geprikkeld worden. "Kunt of wilt u niet naar het jubileumconcert, dan bent u vanaf 22.30 uur toch welkom in Terp in Heumen."

"Wij danken alvast al onze sponsors die dit mede mogelijk maken (zie ook op 12 oktober ons jubileumboekje). Met name dank aan het Prins Bernhard cultuurfonds voor hun gulle bijdrage voor het concert en verdere versterking van de vereniging. Zie ook www.vlijtenvolharding.com."

Meer berichten