Logo gemeentenieuwsonline.nl

Op reis in de bieb tijdens de Kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober staat het thema ‘Reis mee’ centraal. In Bibliotheek Groesbeek kunnen peuters en kleuters op woensdag 2 oktober genieten van de voorstelling ‘Piratenprinses’. Ook in de andere vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid is van alles te doen.

De Kinderboekenweek trapt op woensdag 2 oktober in Bibliotheek Groesbeek af met de voorstelling ‘Piratenprinses’. Deze muzikale voorstelling gaat over prinses Penny. Zij vindt het prinsessenleven maar saai. Ze wil piraat worden! Lekker varen op zee en vechten met een zwaard. Piraat Rob de Landrot laat haar het piratenleven zien. De voorstelling begint om 15.30 uur en duurt tot circa 16.05 uur. Bibliotheekleden betalen € 3,- voor een kaartje, overige bezoekers € 4,-. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl/agenda of in de bibliotheek zelf.

Programma Kinderboekenweek

In diverse vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid vinden gedurende de Kinderboekenweek allerlei workshops en voorstellingen plaats. Ga langs bij het reizende festival ‘Nijmeegs Kinderboekenfeest op reis’ of maak een zwerftocht door de bieb. Kijk op www.obgz.nl/kinderboekenweek voor het hele programma.

Meer berichten