Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Spelemeiers, van links naar rechts Dirk, Femke, Marsha, Jeroen, Lars, Marleen, Percy, Paul, Rene en Romano. (foto: Marije Braakman)
De Spelemeiers, van links naar rechts Dirk, Femke, Marsha, Jeroen, Lars, Marleen, Percy, Paul, Rene en Romano. (foto: Marije Braakman)

Unieke voorstelling door spelers met beperking Spelemeien speelt 'Boejaka'

OOIJ - Theaterwerkplaats Spelemeien sleept het publiek het avontuur in. Het echtpaar Pieter en Monica wint in de Regenboogloterij een reis naar de jungle. Wordt het de droomreis waar de reislustige Monica op hoopt, of komen Pieters grootste nachtmerries uit?

Toeschouwers maken kennis met de kordate junglegids José, een vieze baviaan, feestende slingerapen, een pesterige papegaai, de oermens Boejaka en een luiaard die zijn naam eer aandoet. En wie is toch die kerel met die felgekleurde kleren?

Dagbestedingswerkplaats Spelemeien is onderdeel van VOF Allemeien, een kleinschalige particuliere zorgorganisatie uit Persingen. De tien spelers met een verstandelijke beperking treffen elkaar elke maandag en woensdag in de theaterzaal van Dorpshuis De Sprong in Ooij. Voor de dertiende keer verzonnen zij samen met hun begeleiders vanuit oefeningen en improvisaties een voorstelling. Met hun unieke persoonlijkheden en talenten zorgen de Spelemeiers bij het publiek gegarandeerd voor ontroering, verbazing en menige schaterlach.

Data, tijden en prijzen

‘Boejaka’ is woensdag 25 september, maandag 30 september en woensdag 2 oktober te zien in dorpshuis De Sprong, Prins Bernhardstraat 3 in Ooij. Aanvangstijd van de voorstelling is steeds 13.45 uur. Kaarten zijn vanaf 13.15 uur voor vier euro te verkrijgen aan de kassa.

Meer berichten