Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tomatengerecht. (foto: Lenneke Lingmont)
Tomatengerecht. (foto: Lenneke Lingmont)

Koken met de boswachter

MOLENHOEK - In de tuinen van Landgoed Mookerheide staan allemaal heerlijke groenten en fruit. Samen met de boswachter van Natuurmonumenten ga je tijdens deze kooksessie op zaterdag 21 september kijken wat er allemaal groeit in de tuinen en gaan jullie een heerlijk culinair gerecht maken.

Nog niet zo lang zijn de tuinen van Landgoed Mookerheide geopend. Vrijwilligers van Natuurmonumenten verbouwen er groenten en fruit. En dat is zo ontzettend lekker. Tijdens deze workshop met de boswachter maak je een tocht door de tuin om te ontdekken wat er allemaal groeit. Daarna ga je met producten uit de tuin een heerlijk culinair gerecht maken, aangevuld met producten van Landwinkel de Mookerheide. Uiteraard eten jullie het daarna in gezamenlijkheid op.

Tijdens deze middag op zaterdag 21 september word je door de boswachters om 13.30 uur welkom geheten in de grote kas in de tuinen op Landgoed Mookerheide. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De middag duurt tot 17.00 uur. Er kunnen maximaal vijftien personen meedoen. Wil je ook (h)eerlijk koken met producten uit de tuinen? Meld je dan aan via www.natuurmonumenten.nl/mookerheide. Deelname kost zestien euro per persoon. Niet-leden betalen negentien euro per persoon. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Meer berichten