Logo gemeentenieuwsonline.nl

Meedoen op inspiratieplek EigenAardig

Collage met kant en bloemwerk met dahlia's. (foto: Adelheid Jochemsen)
Collage met kant en bloemwerk met dahlia's. (foto: Adelheid Jochemsen)

GROESBEEK - Verwerking door creativiteit tijdens Open Atelier: De natuur biedt ons zoveel prachtig materiaal om creatief bezig te zijn op een manier die ons inzicht geeft in onszelf, ons innerlijk verzacht en heelt. Laat je raken en verwerk zo wat plaatsvond in je leven.

"Ik reik je de mogelijkheid en een fijne plek aan en begeleid je vanuit mijn jarenlange ervaring. Er is divers materiaal aanwezig, probeer ook zelf iets mee te nemen uit tuin of natuur en eventueel kleine objecten die iets voor je betekenen. De eerste ochtend ga je een collage maken op een mooi paneeltje. Kom op tijd, we beginnen gezamenlijk. Je mag op jouw tijd stoppen op 24 september van 10.30 tot 12.30 uur voor 3 tot 5 personen; vrije bijdrage plus materiaalkosten. Graag een paar dagen van te voren aanmelden, zodat ik materiaal kan verzamelen."

"Bij Kunst aan Huis wordt de aanpak anders dan eerder vermeld in mijn folders. Het wordt ook een Tafelgesprek. Om te eten en creativiteit te delen. Hierin deel ik mijn passie voor eerlijk voedsel en creatieve gerechten. Schuif aan en deel jouw passie of verhaal, deel jouw creativiteit. Voel je vrij, laat het een leuk samenzijn worden met diverse inbreng, laat je horen of zien op 27 september om 18.00 uur voor 3 tot 8 personen. Kost 10 euro voor de maaltijd plus een eventuele vrije bijdrage. Meld je aan! Of bel me voor meer informatie." Adeheid Jochemsen, Haydnstraat 51, Groesbeek; 06 17009796, Adelheid@inspiratieplekeigenaardig.nl; www.inspiratieplekeigenaardig.nl.

Meer berichten