Groesbeekse Boys verliest in vijf minuten

BREEDEWEG - Ondanks dat Groesbeekse Boys een goede wedstrijd speelde wist het niet van v.v. Ewijk te winnen. De gastheren scoorden binnen vijf minuten drie treffers. Groesbeekse Boys kwam na deze 3-0 achterstand nog wel tot 3-2 terug maar was uiteindelijk niet in staat een punt mee naar Groesbeek te nemen.

Het team uit Breedeweg begon goed aan de wedstrijd. Met verzorgd combinatievoetbal werd de helft van Ewijk gezocht. Dit resulteerde tot een goede mogelijkheid om de score te openen voor Dave Kleijnen. Zijn kopbal na een goede aanval eindigde op de paal. Ewijk daarentegen beperkte zich tot verdedigen. Wanneer zij in balbezit kwamen volgde snelle tegenaanvallen. Halverwege de eerste helft kwam met drie messcherpe counters binnen vijf minuten voetballen de 3-0 tussenstand op het scorebord.

Ondanks deze mokerslag speelde Groesbeekse Boys een goede tweede helft. Met een extra spits wist het de gastheren de wil op te leggen. Na een uur voetballen scoorde Gijs Müskens vanuit een lage voorzet. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd wist Bram de Bruin zelfs de aansluitingstreffer te scoren. Vanuit een diepe pass schoot hij in de verre hoek binnen. Het restant van de wedstrijd was vooral spannend. Helaas wisten de Groesbekers niet meer te scoren waardoor het voor de tweede week op rij verloor.

Zondag 13 oktober staat er voor Groesbeekse Boys weer een uitwedstrijd op het programma. Om 14.30 uur mag het in Nijmegen aantreden tegen Brakkenstein.