Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Al 35 teams voor de Groesbeekse Kwis

GROESBEEK – Het was zondagmiddag behoorlijk druk in café De Comm aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Vanaf 15.00 tot 17.00 uur was de inschrijving voor de derde editie van de Groesbeekse Kwis. Nu al hebben in totaal 35 teams zich ingeschreven (vorig jaar in De Comm 28).

Bij het voldoen van het inschrijfgeld van twintig euro per team kregen de afgevaardigden een joker, waarmee ze op de Kwisavond extra punten kunnen verdienen. De inschrijfmiddag werd muzikaal opgeluisterd door Meta van Doorn en Hans Verhoeven. Naar verwachting schrijven zich nog diverse teams in via e-mail en internet.

Op zaterdagavond 23 november kunnen de teams - met bewijs van deelname – het felbegeerde Kwisboek ophalen in café De Comm,. Het Kwisboek moet op die avond om 23.15 uur ingeleverd worden in de zaal van De Comm aan de Pompweg. Ruim duizend inwoners van Groesbeek zullen druk in de weer zijn om die avond alle vragen van het Kwisboek ingevuld te krijgen. Zaterdagavond 14 december zal de prijsuitreiking bekend worden gemaakt in zaal De Comm.

Meer berichten