Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vijftiende driebandentoernooi 't Fuske in Millingen

MILLINGEN -Van 8 tot en met 10 november organiseert biljart vereniging 't Fuske voor de vijftiende maal het driebanden toernooi in café-bar 't Fuske in Millingen.

Dit jaar wordt er weer gestart op de vrijdagavond op twee biljarttafels, waar gespeeld wordt in de A- en B-klasse. Er wordt gespeeld in een poule-systeem wat inhoudt dat alle deelnemers meerdere partijen spelen in de voorronde, zodat men na een iets mindere partij toch nog de mogelijkheid heeft om je terug te vechten in het toernooi.

Men kan zich inschrijven tot en met maandag 4 november 18:00 uur, uiteraard kunnen ook deelnemers van buiten Millingen zich opgeven. Dus wil je erbij zijn... schrijf je dan snel in bij café-bar 't Fuske, 0481 434006, of kom gezellig langs. Het inschrijfgeld bedraagt 8,00 euro en dient bij inschrijving betaald te worden. Het prijzengeld is als volgt: eerste prijs 75,00 euro, tweede prijs 50,00 euro en de derde prijs is 25,00 euro.

De loting is op maandag 4 november om 20:00 uur uiteraard in café 't Fuske waarna het speelschema te zien is op www.fuske.nl. Lukt het niet om mee te doen, kom dan gewoon eens even een kijkje nemen naar één van de partijen.

Meer berichten