Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cursus Eerste Hulp Aan Kinderen

MILLINGEN - De cursus Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK) van de ehbo-vereniging is op vier avonden.

Deze cursusavonden zijn op maandag: 28 oktober, 11 november, 18 november en 25 november. Elke cursusavond is twee uur van 19.30 tot 21.30 uur. Maandag 28 oktober is de startavond en de cursus wordt maandag 25 november afgesloten met een examen en een certificaat.

Deze cursus is speciaal bedoeld voor ouders, opa’s, oma’s en begeleiders van baby en kleuter. Voor iedereen, die (veel) met kinderen omgaat, beroepsmatig, maar ook thuis.
Op deze leerzame cursus leert u, wat wel en zeker niet te doen bij verwonding, val, verslikking, vergiftiging enzovoort bij een baby of kleuter.

De organisatie van deze Ehak-avond is in handen van de ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Deze cursus van vier avonden kost honderd euro totaal. Dat is inclusief boekje 'EHBO-boekje aan kinderen', het gebruik van materialen en een certificaat. De kosten van deze cursus Ehak kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door een groot aantal zorgverzekeraars of werkgevers. De cursus wordt gegeven in het clubgebouw op sportpark De Hove, Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.

"U kunt zich voor deze cursus opgeven. Aanmelden kan uitsluitend via www.ehbomillingenkekerdom.nl onder het tabblad 'cursusaanbod'. Noteer deze interessante avonden over eerste hulp aan kinderen in uw agenda, geef u op en kom naar deze cursusavonden over eerste hulp aan kinderen. Voor inlichtingen of meer informatie: Alex Janssen 06 10434247."

Meer berichten