Logo gemeentenieuwsonline.nl
Afsluiting concert. (eigen foto)
Afsluiting concert. (eigen foto) (Foto: vereniging zelf)

Jubileumconcert Vlijt en Volharding Space Cake groot succes

HEUMEN – Op zaterdag 12 oktober vond in een uitverkocht Maldensteijn het jubileumconcert Space Cake (125 jaar Vlijt en Volharding) plaats. Het werd een spetterende show, waarbij muziek, dans, film, toneelspel en zang perfect in elkaar vielen. Het publiek was vol lof over de professionaliteit van de uitvoeringen, waarmee maar weer eens bleek waarin een klein dorp groot kan zijn.

Het programma liep wel wat vertraging op aangezien de Spacebus niet via de Looistraat (ondanks toezeggingen van de gemeente dat de weg open zou zijn!) naar Malden kon en als gevolg van de werkzaamheden aan de Rijksweg via de Weezenhof naar Malden moest.

Ook de afterparty met de mooi opgezette tentoonstelling over 125 jaar Vlijt en Volharding in Terp te Heumen werd mede dankzij de Coverband The DoMu Brothers een groot succes. Vlijt en Volharding kan dan ook na een voorbereiding van ongeveer een jaar terugkijken op een zeer geslaagd jubileum. "Mocht u geïnspireerd zijn door dit prachtige optreden, u bent van harte welkom om met ons muziek te maken. Wij danken iedereen die heeft meegewerkt en al onze sponsors die dit mede mogelijk hebben gemaakt. U bent ook weer welkom op onze winter/kerst concert op 22 december (avond) in Terp in Heumen. Zie ook onze website www.vlijtenvolharding.com."

Meer berichten