Groesbeeks Glorie verliest tegen GHV

GROESBEEK - Zaterdagavond 12 oktober speelde Groesbeeks Glorie de derde wedstrijd van het seizoen tegen de selectie van GHV uit Goirle. Het begin van de wedstrijd verliep moeizaam voor de dames van Groesbeek. Al in de eerste 10 minuten hadden de dames van GHV een voorsprong van 1-5 op het scorebord staan.

Na de eerste tien minuten herpakte de dames van Groesbeek en ging het aanvallend een stuk beter. Het verschil werd al vrij snel terug gebracht naar één doelpunt verschil. Hierna kregen de dames va GHV meer grip op de wedstrijd en was het bij rust een verschil van vier doelpunten in het voordeel van GHV.

In het begin van de tweede helft kwamen beide teams niet op stoom en bleef het scoren uit. Hierdoor bleef de ruststand van 7-11 een aantal minuten op het scorebord staan. Naarmate de tweede helft vorderde herpakte beide teams zich en bleven de dames van Groesbeek telkens op vier doelpunten verschil na een paar mooie aanvallen van beide kanten. Ook in de slotfase bleef het verschil staan door het slecht afronden van kansen vooral aan de kant van Groesbeeks glorie. Uiteindelijk is het verschil na het eindsignaal nog steeds vier punten in het voordeel van GHV. Zij gaan met een overwinning van 13-17 met de twee punten naar huis.
Na een week rust speelt Groesbeeks glorie op 27 oktober de tweede uitwedstrijd tegen de dames van HVW in Wanroij.