(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks)

Najaarsuitstap KBO Beek

Algemeen

BEEK - Met een bus van vervoersbedrijf Leenders uit Beek vertrok donderdag 10 oktober de KBO Beek naar het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem voor haar jaarlijkse najaarsuitstap.

Bij aankomst stond de koffie met iets lekkers al klaar. Na de koffie was er een demonstratie `Symboliek in Brood`, een fraai stukje ambachtelijk werk, dat gepresenteerd werd door een bakker die in het theater met een one men show, ook de lachers op zijn hand zou krijgen. Een talent in alle opzichten, het deed ons verlangen naar de lunch, die ons dan ook goed smaakte.

Na dit bezoek stond een bezoek in het nabij gelegen Anton Pieckmuseum en het Voermanmuseum op het programma, waar alles rustig kon worden bewonderd. Ook het stadje was heel uitnodigend, hier werden nog verschillende inkopen gedaan. Rond 15.30 uur vertrok de bus richting het dineradres aan de IJssel, waar wij hartelijk ontvangen werden en genoten van een heerlijke uitgebreide buffet, waarna de gaatjes nog gevuld konden worden door een fantastisch ijsbuffet.

Veel later dan gepland en voldaan in alle opzichten vertrokken wij richting Beek, waar wij rond half negen deze geslaagde KBO Beek waardige dag afsloten. Voor dit jaar staat nog een reis op het programma, die u nog kunt meemaken. Nu lid worden en nog volop genieten wat de KBO Beek u nog te bieden heeft, kan voor 20 euro per kalenderjaar. U geniet dan van educatie, amusement en sport bij de seniorenvereniging van Beek, de KBO (024 3226377).

Uitgelicht

Digitale krant