Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winnaars slottoernooi. (foto: Paull)
Winnaars slottoernooi. (foto: Paull) (Foto: Paull)

Slottoernooi P.V.Leuth

LEUTH - Het buitenseizoen zit er weer op bij Jeu de Boule P.V.Leuth. Na een seizoen met veel hitte maar ook natte dagen werd op zaterdag 12 oktober het slottoernooi gespeeld.

Door ziekte waren er vier afmeldingen zodat we met 21 spelers aan de drie voorgelote ronden begonnen. Het weer was ons goed gezind op een paar druppeltjes na. Er werd weer stevig maar sportief gespeeld voor de wedstrijdpunten. Na twee ronden waren er nog zes spelers met beiden hun partijen gewonnen. Na een kleine pauze maakte iedereen zich op voor de beslissende partij. Hier bleek dat Peter Kooy de winnaar was van het toernooi met drie gewonnen partijen en 23 pluspunten. Tweede werd Bert van Swelm met 20 pluspunten en als derde eindigde Gerda Stevens met 16 pluspunten.

De prijzen (drie tassen met boodschappen) waren beschikbaar gesteld door de Spar Leuth. "Hierna gingen we met ruim 30 personen aan tafel voor een heerlijk buffet. Ondanks diverse afgelastingen door het weer (hitte en regen) hebben we toch een redelijk seizoen gedraaid, onder andere weer winnaar van het Bol en Bol on tourtoernooi. We starten op 5 november met het winterseizoen in de hal van Beek en op 17 oktober weer met het koersbal in De Vriendenkring, aanvang 19.30 uur."

Meer berichten