Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wandelletsel. (foto: Hans Driessen)
Wandelletsel. (foto: Hans Driessen) (Foto: Hans Driessen)

Eerste hulp bij wandelletsel

MILLINGEN - De cursus Eerste hulp bij wandelletsel is bedoeld voor eerstehulpverleners, die assisteren bij wandelevenementen en voor eerstehulpverleners, die als wandelaar meer willen weten over de specifieke ongevallen en letsel, die voorkomt bij deze groep sporters.

Bij voldoende deelname wordt er een cursusavond Eerste Hulp bij Wandelletsel gehouden van twee uur. Kosten zijn 39,50 euro. U kunt zich ook opgeven voor een cursus Reanimatie of Kinder-reanimatie. Deze beide cursussen zijn twee avonden van elk twee uur en kosten 41,50 euro. Alleen bij voldoende deelname starten deze reanimatiecursussen. Alle cursusavonden zijn in de kantine van het sportcomplex De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. De aanvang van de cursusavond is 19.30 uur.

Meer informatie over onze cursussen is te lezen op www.ehbomillingenkekerdom.nl. Aanmelden kan uitsluitend via onze website onder tabblad 'cursusaanbod'. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Alex Janssen: voorzitter@ehbomillingenkekerdom.nl of via 06 10434247.

Meer berichten