Logo gemeentenieuwsonline.nl

Grootse afsluiting jubileumjaar De Treffers!

GROESBEEK - Een half elftal prominenten uit de voetbalwereld zijn te gast bij het spectaculaire slotevenement van het jubileumjaar van De Treffers.

Vrijdagavond 8 november vindt het slotevenement plaats met de naam Voetbalcafé Zuid, in een tot bruin café omgetoverde kantine zijn Sjoerd Mossou, Wilfried de Jong, Willem Vissers, Björn van der Doelen, Youri Mulder en Bart Vlietstra te gast bij De Treffers! Het overkoepelende thema is 'Lang Leve het Amateurvoetbal!'. Een avond over amateurvoetbal (met een vleugje profvoetbal).

Deze avond is tot stand gekomen in samenwerking met Santos-magazine. De naam Santos is vernoemd naar de Braziliaanse voetbalclub Santos (daar voetbalde ooit ene Pélé...). Kenmerken als creatief, frivool, technisch superieur, tactisch wanordelijk, maar bovenal een enorme liefde voor voetbal in al zijn verschijningsvormen zijn van toepassing op Santos.

Kenmerken van deze Zuid-Amerikaanse invloeden zijn herkenbaar in het magazine, maar zeker ook bij Voetbalcafé Zuid. Gasten worden getrakteerd op een bijzondere avond, die je het beste omschrijft als een toffe voetbalavond- met fraaie voordrachten, interviews, live muziek, beelden en een voetbalquiz. De liefde voor voetbal is de reden dat het voetbalmagazine Santos ooit werd opgericht maar inmiddels is het uitgegroeid tot veel meer dan dat en komt het speciaal naar De Treffers.

Wilt u bij deze unieke avond zijn, kijk dan voor informatie over de kaartverkoop op www.detreffers.nl.

Meer berichten