Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zesde Harten Troef voor Unicef in de regio Nijmegen

REGIO - Voor de zesde keer organiseert Unicef door heel Nederland Harten Troef voor kinderen. Op meer dan vijftig plekken, waaronder in de regio Nijmegen zullen bridgespelers meedoen aan het landelijke bridgetoernooi.

Dat is elk jaar rondom 20 november, de Dag van de Rechten van het Kind. In de regio Nijmegen vindt de bridgedrive plaats op zondag 17 november in Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal, vanaf 9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur

Bridgen voor Unicef gebeurt op een groeiend aantal plaatsen in Nederland. Iedere bridger die wil kan meedoen. Bridge is een goede hersentraining en de inspanning geeft ontspanning. Mensen kunnen gezellig samenkomen én het is voor een goed doel. Win-win!'

Tientallen vrijwilligers zijn betrokken bij het organiseren van de Unicef bridgedrives. De Nederlandse Bridgebond ondersteunt het evenement. Lokale ondernemers hebben voor het evenement, ook in Nijmegen al mooie prijzen ter beschikking gesteld. Meer bijdrages voor prijzen worden zeer op prijs gesteld.

Het doel van de Harten Troef van dit jaar is het bijeenbrengen van geld voor innovatief onderwijs voor jongvolwassenen in Jordanië. Dit om de jeugdwerkloosheid in verschillende gebieden tegen te gaan. Het vijfjarige jubileum van de Harten Troef in 2018 had een fantastisch hoge opbrengst van maar liefst 69,977,77 euro. Hier hebben we heel veel kinderen op de vlucht mee kunnen helpen.

Voor meer informatie of aanmelden voor de bridgedrive: neem contact op met unicefbridgenijmegen@gmail.com of kijk voor het landelijke overzicht op: www.unicef.nl/bridgedrive.

Meer berichten