Logo gemeentenieuwsonline.nl
Nachtwachter. (foto: Natuurmonumenten)
Nachtwachter. (foto: Natuurmonumenten) (Foto: Natuurmonumenten)

Ga mee met de nachtwachter in Heumensoord

MALDEN - Natuurmonumenten organiseert op vrijdagavond 8 november een bijzondere avondactiviteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar in Heumensoord. Durf jij mee het bos in, om de geheimzinnige Nachtwachter te zoeken?


Je zintuigen moeten extra hard werken in het donker. Je spitst je oren om nachtgeluiden op te vangen, kijkt goed om je heen om nachtdieren te ontdekken en laat je fantasie de vrije loop. Spannend!


Stukje bij beetje worden de dagmensen ingewijd in de geheimen van de nacht. Na de tocht levert de Nachtwachter de deelnemers weer bij 't startpunt af en gaat vervolgens zelf terug naar het westen, de nacht in. Deze activiteit is voor kinderen van 7 - 12 jaar, daarom maximaal 1 begeleider/ouder per kind(eren). Zaklampen zijn tijdens de tocht natuurlijk uit den boze! Deze activiteit is niet geschikt als verjaardagsfeest. Draag donkere onopvallende kleding en stevige schoenen. Alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, dit vanwege de donkere en oneffen paden. Honden mogen niet mee.


Deze avond op 8 november starten we om 19.00 uur bij het beheerkantoor van Heumensoord aan de Scheidingsweg 99 in Malden (Nijmegen). Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De avond duurt tot 21.30 uur. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Maximaal 15 deelnemers. Geschikt voor kinderen van 7 - 12 jaar. Wil je ook mee? Kosten: 5 euro per persoon. Niet-leden betalen 8 euro per persoon. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk, via www.natuurmonumenten.nl/heumensoord en doorklikken naar agenda.

Meer berichten