Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bosloop Malden ultieme test voor 'grote broer Zevenheuvelenloop'!

MALDEN - Zondag 3 november wordt voor de 42e maal de Bosloop in Malden georganiseerd door TC De Pedaleurs. Voor velen is de Bosloop al decennia lang de laatste test voor de Zevenheuvelenloop van 17 november.

Deelnemers kunnen kiezen voor 2-, 5-, 10- of 15-kilometer. Het parcours loopt door de bossen van Heumensoord en het prachtige gebied van de beruchte Mulderskop. Al is hardlopen voornamelijk een individuele sport bij de Bosloop kunnen ook teams van volwassenen en jeugd zich inschrijven. Dus samen met je vrienden; vereniging, familie of collega’s gezond bezig zijn!

Voor de jongeren zijn er diverse mogelijkheden om mee te doen aan één van de MTM Kidsruns van de Bosloop. Voor de allerjongsten tot en met 6 jaar is er de Bambinoloop over 500 meter. Voor de kinderen tot en met 12 jaar kan er op de populaire 2km onder andere gestreden worden voor de wisselbokaal voor de sportiefste school!

Ook dit jaar is er weer een Jeugdcrosscompetitie Rijk van Nijmegen. Tijdens vier bestaande wedstrijden in de regio kan gestreden tijdens de Bosloop op de 2 km. De Bosloop is de tweede wedstrijd in rij en er kan dan ook nog ingeschreven worden voor de competitie.

Vast op het programma staat ook weer de G-loop voor lopers van alle leeftijden met een beperking over 500 meter. Na afloop kunnen de deelnemers gemasseerd worden door studenten fysiotherapie. De Bosloop staat bekend om zijn gezellige en ontspannen sfeer met een sfeervol start- en finishveld vol met kraampjes, horeca en muziek. De voorinschrijving is inmiddels geopend. Ga voor alle informatie en voor de inschrijving naar www.bosloopmalden.nl.

Meer berichten