Logo gemeentenieuwsonline.nl

Programma PVBeek

Programma PVBeek

26 okt. PVBeek 3—-Jeu de Bommel

2 nov. PVBeek 2—Le Chateau 3

9 nov. PVBeek 1—Les Taxateurs 2

9 nov. PV Wij Liggen—-PVBeek 2

Protestantse

gemeente Heumen

Zondag 3 november - 10.00 uur. Dienst voor jong en oud. Voorganger ds. D.J. Deunk, Malden. De collectes zijn bestemd voor Harmonenergy Mozambique en de Diaconie. Na de dienst is het koffiedrinken in de Terp.

Super Saturday bij Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Zaterdagavond 2 november speelt Groesbeekse Boys de derby tegen Germania.

Deze wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 18.00 uur. Na afloop vindt de trekking van de verjaardagsloterij plaats in de kantine. DJ Hanza zorgt voor de muziek.

Het Ooijs ommetje

OOIJ - Na overleg met de commissie en Basten Assurantiën en makelaardij is besloten om te stoppen met het Ooijs ommetje, de loop van de Ooij.

Het aantal deelnemers dat zich tot nu toe heeft ingeschreven en wat we verwachten dat nog zal inschrijven is te weinig om de loop door te laten gaan.

Workshop

intermitterend vasten

MALDEN - Van Pillen naar Preventie; hoe intermitterend vasten werkt en waar je op moet letten om een goed resultaat te kunnen behalen.

Na de workshop is duidelijk hoe je kunt werken aan een goede gezondheid en welke vorm van vasten bij je past. De aandacht gaat naar vasten op een leuke manier. De workshop vindt plaats op woensdag 6 november van 09.30-11.00 uur in Malden en kost 25 euro.
Je aanmelden kan voor 1 november via leefstijlcoachlettie@gmail.com.

Meer berichten