Logo gemeentenieuwsonline.nl
Versierd stronkje hangend in een boomtak. (foto: Adelheid Jochemsen)
Versierd stronkje hangend in een boomtak. (foto: Adelheid Jochemsen) (Foto: Adelheid Jochemsen)

Stronkjesfestival in Inspiratieplek EigenAardig

GROESBEEK - Op 1 november van 15.00 tot 17.00 uur: Stronkjesfestival voor alle meisjes, vrouwen, moeders en grootmoeders! Ook jongetjes die dit leuk vinden zijn welkom. Een feestje ter ere van Samhain, het Keltische winterbegin.

Een Halloweenfeestje maar een beetje anders, meer natuur verbonden. "Zoek een hekserig stronkje uit dat je aanspreekt uit mijn voorraad en ga het versieren en erken daarmee de heks in jezelf, in ieder meisje, in iedere vrouw. Als een krachtig, natuurverbonden, magisch wezen, onmisbaar in een gezonde samenleving! Kom spelen en neem je kinderen, kleinkinderen of buurkinderen mee. Al mag je ook alleen komen. Op het oogstfeest 8 september bleek dit veel kinderen aan te spreken. De werkjes mogen mee naar huis. Creëren, plezier hebben, lekker hapjes en een heksendrankje. Vrije bijdrage plus eventueel wat materiaal kosten. Graag aanmelden vanwege de beperkte ruimte."

Adelheid Jochemsen, Haydnstraat 51, Groesbeek; Adelheid@inspiratieplekeigenaardig.nl, www.inspiratieplekeigenaardig,nl, 06 17009796.

Meer berichten