Logo gemeentenieuwsonline.nl
De spelersgroep van Den Zuuten Ienval. (foto: Sjaak Pouwels)
De spelersgroep van Den Zuuten Ienval. (foto: Sjaak Pouwels) (Foto: Sjaak Pouwels)

Knudde bij Den Zuuten Ienval

GROESBEEK - Dat Den Zuuten Ienval komische voorstellingen speelt is bij het grote publiek dat de voorstellingen bezoekt bekend. Dit jaar speelt de verenging, onder regie van Katy Gröning – Küsters, de komische thriller 'Het is weer knudde'. Met het openen van de nieuwe toneelgordijnen die Den Zuuten Ienval kocht van de bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne, startte de voorstelling.


Paul Verhoog, gespeeld door Gerard Rikken, wordt laveloos op de bank aangetroffen door zijn vrouw Rita (Lisette de Valk). Hij mist delen van de avond en Rita verdenkt de invloed van Deense boezemvriend Knudde, een rol van Bram Arents. Paul heeft ook veel geld bij zich. Moeder Tonia (Joke Kuperus) helpt Rita met het uitzoeken van het ware verhaal, zij heeft haar nieuwe vriend Sjors (Marco Schoofs) bij zich die ervaring heeft. Dochter Cilia (Ilse kersten) en soldatenzoon Rob en zijn vriendin Manja, gespeeld door Daniel Daam en Carlijn van Basten, komen naar het ouderlijk huis. Het wordt voor Paul en Rita wel erg lastig om alles voor hen geheim te houden. Ook komt Mona (Samanta Nillessen), een vriendin van Cilia, nog langs en staat er opeens een vreemde Amerikaan (Faliw Rettob) op de stoep. De chaos wordt compleet als de sergeant majoor (Paul Kuperus) langskomt voor Rob. Tot overmaat van ramp komt de politieagent (gespeeld door Theo Kaal) regelmatig verhaal halen.


Den Zuuten Ienval zet weer een vlotte en humorvolle voorstelling neer. Voor de voorstellingen van 10 november zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Reserveren kan via www.denzuutenienval.nl of via de reserveerlijn: 024 3578390.

Meer berichten