Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eerste aflevering vanuit Heilig Landstichting. (foto: Omroep Berg en Dal)
Eerste aflevering vanuit Heilig Landstichting. (foto: Omroep Berg en Dal) (Foto: Omroep Berg en Dal)

Cameraman/vrouw gezocht

REGIO - Omroep Berg en Dal start volgend jaar met de tv-serie ‘Ouwe Koeien uit de sloot’. In een aantal afleveringen worden verhalen en anekdotes uit de gemeente Berg en Dal op een theatrale wijze verfilmd.

Marjo Glaser is de initiatiefnemer van dit originele project. ‘De laatste maanden duik ik regelmatig in de archieven en dat brengt me op ideeën. Samen met Marga Arents zoeken we naar de meest geschikte ‘Oude koeien’ die we kunnen bewerken voor televisie. Inmiddels hebben we één aflevering gespeeld en opgenomen. Het is een prachtig verhaal uit de Heilig Landstichting. Er ligt nog veel mooi werk in het verschiet en daar hebben we nog een paar enthousiaste mensen voor nodig.”

"We zoeken een ervaren cameraman/vrouw, die ook kan monteren. De opnames zijn meestal overdag. Per aflevering moet je rekenen op ongeveer vier dagen werk in de 6 à 8 weken. Heb je wel zin maar ben je minder beschikbaar, dan zijn we zeker ook blij met je.
Wil je meespelen? Heb je geen spelervaring, maar kun je bijvoorbeeld wel goed verhalen vertellen? Laat het ons weten! Dan kijken we samen wat er mogelijk is. We kijken uit naar je mail: henkmarga48@gmail.com en/of marjog@omroepbergendal.nl."

Meer berichten