Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mook schaakt

MOOK - De eerste periode bij de schaakvereniging Mook is gewonnen door regerend kampioen Jorg Benningshof. Met een score van 5,5 uit 6 heeft hij een flink gat geslagen. Zijn concurrenten Niek van Diepen en Huub Blom bleven op 3 punten steken. Beiden moesten in Jorg de meerdere erkennen.

David Norris en Rob Jansen deden het met vier punten beter. In de A-poule degradeerden Paul Beurskens en Hans van den Ende. Hun plaatsen worden ingenomen door de veteranen Tjado van Namen en Hein van der Linden, die in de laatste ronde van de eerste periode de jeugdige Jeron van der Sanden en Byron Eekhout achter zich wisten te laten.
Donderdagavond start de tweede periode. Belangstellenden kunnen deze gehele periode (twee maanden) kosteloos meespelen. Informatie bij Huub Blom (06 10005801)

En viertal van de SV Mook speelt met een kwartet schakers van PION Groesbeek samen in de landelijke competitie. De eerste ronde werd nipt van Blerick gewonnen. In eigen huis werd een 1,5 - 2,5 achterstand omgebogen in een 4,5-3,5 zege. Deze maand volgt nog een uitwedstrijd in Rosmalen.

Meer berichten