Twee punten voor Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - Groesbeeks glorie dames 1 speelt op 2 november een mooie thuiswedstrijd. De dames van Desk uit Loon op Zand waren dit keer de tegenstanders. Groesbeek nam al snel de leiding in de wedstrijd. Zo stond het in de eerste helft met nog vijftien minuten op de klok 7-3.

De dames van Groesbeeks hadden al snel door dat de dames van Desk het wedstrijdtempo niet aankonden. Er werden mooie aanvallen op de break gespeeld. Dit pakte goed uit voor Groesbeek. De eerste helft eindigt met een ruststand van 11-6.

De tweede helft pakte Groesbeeks Glorie het tempo meteen weer op. Er werd fanatiek verdedigd waardoor de dames van Desk de nodige penalty’s verdiende. Deze werden naast het doel gegooid. Sinds lange tijd hebben de dames van Groesbeek laten zien, dat ze naast de hoekschoten die ze goed onder controle hebben. Ook van een lange afstand kunnen scoren. Zo bleef Groesbeek de hele wedstrijd op een voorsprong met een mooie eindstand van 21-12.

Volgende week zondag 10 november speelt Groesbeeks Glorie een uitwedstrijd in Tilburg tegen de dames van Camelot.