Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Groesbeekse Kèls zorgen weer voor volle Mallemolen

GROESBEEK - De Groesbeekse zanggroep De Kèls onder leiding van Louis van de Waarsenburg heeft ook op de achtste Kèlsavond er voor gezorgd dat De Mallemolen vol zat.

De uit 19 bestaande zanggroep zijn nog steeds erg populair niet alleen in Groesbeek maar ook daarbuiten. Jaarlijks wordt er een Kèlsavond georganiseerd die telkens al snel is uitverkocht. Niet alleen eigen liedjes passeerden de revue, ook menige smartlap klonken in de grote zaal van De Mallemolen. Tussen het programma door werden er ook enkele acts uitgevoerd zoals Theo Janssen met het nummer van Jack Herb 'Een man mag niet huilen'.

Ook de Bessembiender werd vertolkt door Wim Gerrits, Bertus Thijssen met zijn Duitse nummers die hem op het lijf geschreven zijn. De nummers van Christiaan Rikken van Dorus ('Er waren twee motten') kregen de handen op elkaar van de volle zaal. Ook het nummer van Heiny Klösters en Jan Medendorp met hun tranentrekker 'sloeg aan. Verder waren er van de zanggroep veel Hollandse, Duitse en Engelse nummers te horen en gezien het applaus heeft iedereen met volle teugen kunnen genieten. Zoals het er nu naar uitziet is het volgend jaar ongetwijfeld de negende editie van de Kèlsavond. Tussen de liederen door werden de aanwezigen door de dames van De Kèls verrast met warme en koude hapjes.

Meer berichten