Logo gemeentenieuwsonline.nl

Timia Rugenbrink in het Kerkje van Persingen Expositie 'Schoonheid en Troost'

Een portret van  Lenie en Chris welke te zien is op de tentoonstellin
Een portret van Lenie en Chris welke te zien is op de tentoonstellin (Foto: Timia Rugenbrink)

PERSINGEN - Timia Rugenbrink exposeert een flink aantal werken binnen het thema 'Schoonheid en Troost (en soms over wat daaraan vooraf gaat)' in het Kerkje van Persingen op 16-17 november van 11.00 - 17.00 uur aan de Persingenstraat 7 in Persingen

In een omgeving zo heel passend bij het thema worden werken getoond die soms overduidelijk het thema raken en soms misschien enkel in detail. Breed binnen het thema passend zijn de werken een beeldende invulling in een oprechte poging het persoonlijke een herkenbaarheid te geven voor een ieder. Het spanningsveld tussen wat privé-emoties zijn en wat wij allen kunnen ervaren is op het scherpst van de snee uitgevoerd. Boven de emotie staat een beeldende kwaliteit wat aan het thema Schoonheid en Troost zeker kracht en intensiteit toevoegt.

Een diversiteit aan disciplines en stijlvormen zijn vertegenwoordigd op de tentoonstelling; schilderen, tekenen, textiel, fotografie en boetseerwerk. Allen duidelijk van één hand, het kenmerkend handschrift en de eigen blik op het gewone en bijzondere om ons heen.

Meer berichten