Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lezing in de bieb: Hoe regel je je nalatenschap?

GROESBEEK - Op woensdagavond 27 november kom je in Bibliotheek Groesbeek van 20.00 tot 21.30 uur meer te weten over het regelen van een nalatenschap. Notaris Teun Timmermans vertelt waar je rekening mee moet houden bij het verdelen van een erfenis.

Na iemands overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Hoe wordt de nalatenschap geregeld? Welke wettelijke regels gelden er als er (g)een testament is? Hoe zit het met erf- en schenkbelasting? Handig om hier alvast goed over na te denken en het duidelijk vast te leggen. Maar hoe doe je dat? Notaris Teun Timmermans geeft hier tijdens zijn lezing handvatten voor. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Dit hoorcollege is onderdeel van de reeks ‘Universiteit van Berg en Dal’. Bibliotheekleden en studenten betalen 2,50, overige bezoekers kopen een kaartje voor vier euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via www.obgz.nl/uni-bergendal. Hier staat ook een overzicht van de komende hoorcolleges. Koop op tijd je kaartje; het aantal plaatsen is beperkt.

Meer berichten