Vitaal Besturen voor sportverenigingen van Berg en Dal

Algemeen

Op maandag 18 november organiseert Sportstimulering Berg en Dal in samenwerking met voetbalvereniging De Treffers een thema-avond over Vitaal Besturen. Deze avond is speciaal bestemd voor huidige bestuursleden van sportverenigingen in de gemeente Berg en Dal, voor iedereen die overweegt om een bestuursfunctie te gaan bekleden of diegene die binnen de vereniging wordt gezien als een toekomstig bestuurslid.

Tijdens de interactieve thema-avond komt onder andere aan bod:

Eén nieuwe en één meer ervaren bestuurder vertellen tijdens de avond over hun bestuurservaringen. Hoe maken zij gebruik van elkaars kunde en kwaliteiten?

Hoe kunnen (potentiele) nieuwe en meer ervaren bestuursleden samenwerken zodat ze elkaar versterken?

Durf te vragen! Hierbij leggen verenigingen hun dilemma binnen het thema Vitaal Besturen voor aan de aanwezigen. Vervolgens gaan ze met elkaar in gesprek om concrete suggesties aan te leveren.

Na deze avond hebben aanwezigen voldoende inspiratie om het principe van Vitaal Besturen toe te passen op de eigen vereniging.


Deze gratis thema-avond vindt plaats op maandag 18 november bij De Treffers, Sportpark Zuid, en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Aanmelden voor de thema-avond kan via info@sportstimuleringbergendal.nl Als u als (toekomstig) bestuurder worstelt met een onderwerp gerelateerd aan Vitaal Besturen en u wilt hierbij de hulp van anderen, breng dit dan in vanuit het principe ‘Durf te vragen’. Geef uw worsteling aan bij aanmelden.

Uitgelicht

Digitale krant