Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lezing door Lars Boelen, de huisfluisteraar!

MOLENHOEK - Energiecafé Mook en Middelaar verzorgt op dinsdag 10 december (20:00 – 22:00 uur, De Wieken, Molenhoek) een inspirerende lezing door Lars Boelen. Lars is landelijk bekend en in zijn rol als energieadviseur met zijn bedrijf Everything Sustainable actief om verduurzamingsplannen voor huiseigenaren te ontwikkelen. Deze zoektocht levert vaak verrassende inzichten en mogelijkheden.

Lars Boelen is ‘huisfluisteraar’ en schrijver van het eBook 'Van Gas Los, maar hoe dan??' en zet in deze lezing uiteen waarom het zo belangrijk is een plan te maken voor je aan de slag gaat. Met enkele simpele bierviltjes laat hij zien dat je al heel snel inzicht kunt krijgen in de materie.

De zin en onzin van hysterisch isoleren, waarom nooit te beginnen met de warmtepomp en dubbelglas vervangen, waarom zou je dat doen? Met een zevental tips stoomt hij je klaar om al deze winter voordeel te hebben van je nieuwe inzichten.

Out of the box denken is zijn hobby. “In mijn adviezen geen grafieken met exponentieel oplopende gas en elektraprijzen, maar gewoon, no-nonsense, voetjes op de vloer, rekenen met de tarieven van nu en een behapbare horizon.” Lars Boelen is onafhankelijk, kritisch, realistisch en origineel, en gaat zijn ervaringen delen met alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar.

Meer berichten