Groesbeeks Glorie verliest met één doelpunt verschil

GROESBEEK - Groesbeeks Glorie speelde zaterdagavond 16 november om 20.15 uur een thuiswedstrijd tegen RED-RAG/Tachos uit Waalwijk.

Groesbeek startte de wedstrijd sterk met een break-out. Hierop volgde nog een paar doelpunten. De verdediging van Groesbeeks Glorie stond niet sterk genoeg waardoor de dames van Tachos terugkwamen in de wedstrijd en de voorsprong pakten. Tot aan de rust wisten de dames van Groesbeek de voorsprong niet terug te pakken. De score liep erg gelijk op, om de beurt scoorden de teams. Met een stand van 9-11 in het voordeel van Tachos, gingen de dames de rust in.

Vol goede moed begon Groesbeeks Glorie aan de tweede helft. Met twee doelpunten verschil was de wedstrijd nog niet gespeeld. Weer werd er om en om gescoord. De scheidsrechter vond dat de dames van Groesbeek te fel verdedigden, waardoor zij een aantal penalty’s tegen kregen. Tachos speelde met 1 wissel. Groesbeek speelde hierop in door op snelheid te spelen. Tot in de laatste minuut was het spannend welk team er met de winst vandoor zou gaan. Met een eindstand van 21-22 konden de dames uit Waalwijk de punten mee terug naar huis nemen.

Volgende week, op zaterdag 23 november, speelt Groesbeeks Glorie om 20.00 uur thuis tegen R.H.V. Vorige wedstrijd werd door R.H.V. gewonnen met een eindstand van 17-15.