Start traditionele kerstloterij De Treffers

Algemeen

GROESBEEK - De traditionele kerstloterij van De Treffers in Groesbeek is weer van start gegaan. Jeugdleden gaan huis aan huis in Groesbeek om de loten aan te man te gaan brengen.

De opbrengst van deze loterij is al jaren geheel bestemd voor de jeugd van De Treffers. Indien men niet thuis is als de jeugd langs komt dan zijn de loten ook verkrijgbaar aan de bar van het clubgebouw aan het Nijerf in Groesbeek. De trekking van deze kerstloterij vindt plaats op donderdag 20 december, eveneens in het clubgebouw onder toezicht van notaris Timmermans.
Ook nu is er weer een zeer aantrekkelijk prijzenpakket met onder andere een waardebon van Wennekers Wooncentrum ter waarde van 450 euro, een Trek Marlin 5 Mountainbike van Bike Life Sjef van Bergen, waardebon van 300 euro van Hoogenboom Mode Nijmegen, geldprijs van 200 euro van aannemersbedrijf P. Kaal, kaartje concert Andre Rieu 2019 op 't Vrijthof in Maastricht inclusief diner, 3-gangendiner voor twee personen bij De Wolfsberg, inclusief wijnarrangement. Verder nog vijf dinerbonnen voor twee personen. En nog 20 waardebonnen van diverse ondernemers, kaaspakket van De Kaaspunt Sebilla, wijnpakket wijngaard De Plack.
De moeite waard om de kerstloten te kopen voor één euro per stuk.

Uitgelicht

Digitale krant