Afbeelding

Hany Fouad tevreden na verhuizing

Algemeen

HEUMEN/MOLENHOEK – Het bekende restaurant Santa Maria is jarig. Het is één jaar geworden. De vele vaste gasten zullen nu hun wenkbrauwen fronsen en denken daar klopt niets van, want Santa Maria bestaat veel langer. Eigenaar Hany Fouad runde zijn zaak al 15 jaar in Malden. Vorig jaar besloot hij te verhuizen. Na aan de Rijksweg in Malden te hebben gezeten zakte hij een aantal kilometers af in zuidelijke richting naar Molenhoek.

Hany Fouad heeft geen spijt van deze verhuizing, integendeel. Over het antwoord op de vraag "Waarom?" hoeft hij niet lang na te denken. Hij heeft in alle opzichten meer ruimte gekregen. Zoals een veel grotere eigen parkeerplaats, meer ruimte in het restaurant met zeker tien zitplaatsen meer. Waar hij heel blij mee is, is een aparte kinderspeelhoek. Nog een extra pluspunt is de besloten ruimte voor besloten gelegenheden.

Hij krijgt veel positieve reacties, vooral ook van zijn vaste gasten die eerst in Malden kwamen en zijn meeverhuisd. Elk weekend zit hij vol. Reserveren is daarom ook geen overbodige luxe. Dat geldt zeker voor de kerstdagen, die met rassen schreden naderen. Hany Fouad heeft een speciaal kerstmenu samengesteld, waarvan hij overtuigd is dat het goed zal worden ontvangen. Tijdens kerstavond is Restaurant Santa Maria extra geopend. Tot slot concludeert hij "Het is veel werk geweest, maar het was niet voor niets. De uitstraling van het restaurant is erop vooruit gegaan."


Restaurant Santa Maria; Rijksweg 260, Heumen; 024 3587835. Reserveren kan via de website: www.santamaria-restaurant.nl.

Uitgelicht

Digitale krant