Eftelingconcert
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Eftelingconcert

MILLINGEN - Nog minder dan twee weken en dan is het zo ver! Als afsluiting van het jubileumjaar geeft fanfare Sint-Cecilia een concert geheel in het teken van de Efteling!

De commissie is al maanden druk bezig met het maken van decorstukken en attributen die je ook in de Efteling kunt vinden. "De hele sporthal zal worden omgetoverd in een echt sprookjesbos, en zoals u van ons gewend bent kunt u tijdens het concert niet alleen genieten van de muziek, maar ook van bijbehorende beelden. Er komen verschillende solisten aan bod. Zo worden we bij een aantal stukken begeleid door een violiste, er wordt gezongen en ook u als publiek zal onderdeel van ons concert uitmaken. We spelen bekende muziek uit onder andere Droomvlucht, Fata Morgana, Villa Volta en Vogel Rok, maar ook muziek uit nieuwere attracties zoals Joris en de Draak, De Vliegende Hollander en Baron 1898. En dat is natuurlijk nog lang niet alles!

Al enthousiast geworden? De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via Primera Millingen of www.fanfare-stcecilia.nl."

Tip van de Sint

Ook bij Sinterklaas is het Eftelingconcert niet onopgemerkt gebleven. Helaas is hij op 8 december weer vertrokken richting Spanje en kan hij er zelf niet bij zijn. Maar wie weet? Misschien gunt Sinterklaas jou wel zo'n mooi concert en zit er op 5 december een kaartje tussen jouw cadeautjes!

Meer berichten