Logo gemeentenieuwsonline.nl

Marketentsterstreffen bij OEV

MILLINGEN - Zondag 10 november is de jaarlijkse Marketentstersdag gehouden voor alle Marketentsters van Gelderland. Dit vond plaats bij schuttersgenootschap OEV.

Vanuit Gelderland hadden zich 83 marketentsters aangemeld. Hierbij kwamen nog de partners en overige genodigden. Na de officiële ontvangst ging het hele gezelschap in optocht naar de kerk. Alwaar om 11.00 uur de heilige mis gehouden werd. Hierbij speelt de beschermheilige Elisabeth van Thüringen ook een rol voor de marketentsters.

Na de mis werd pastoor Rudo Franken nog voorzien van een drankje en werd de groepsfoto voor de kerk gemaakt. Met een kleine rondgang door Millingen werden de marketentsters weer ontvangen in het schuttersgebouw met een heerlijke lunch.

Na de lunch kregen ze nog een mooie en gezellige feestmiddag, waarbij nog een optreden van Maarten de Groot als bandparodist en waar de Marketentsters natuurlijk bij werden betrokken. Voor alle Marketentsters was er na afloop nog een leuke herinnering. OEV bedankte de inzet van alle vrijwilligers, parochie kerk, pastoor Rudo Franken, familiekoor, Laralouise en alle overige die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

Meer berichten