Logo gemeentenieuwsonline.nl

Professioneel vuurwerk bestel je snel op heidebloemstraat.nl!

  Zakelijk

NIJMEGEN – Het bieden van administratie- en belastingadvies is zijn vak. Adri van de Bund doet dit fulltime vanuit zijn eigen adviesbureau. Maar als het einde van het jaar nadert, maakt Adri heel wat extra uurtjes; zijn kantoor ondergaat dan een metamorfose en wordt het meest spectaculaire verkooppunt voor professioneel vuurwerk!

Het assortiment is uitgebreid, zowel knalvuurwerk als ook in verschillende soorten siervuurwerk. 'En bij ons vind je écht zwaar siervuurwerk, Nederlands vuurwerk bevat meer kruit dan bijvoorbeeld Duits vuurwerk', legt Adri uit. Toch is de verhouding tussen sier- en knalvuurwerk wel wat aan het verschuiven. De vraag naar mooi siervuurwerk is groeiende en Vuurwerkmania speelt daar op in. Je vindt er siervuurwerk met de grootste boeketten en effecten. Adembenemend mooi! Adri: 'Ook populair zijn de siervuurwerk cakes en de compounds (één grote vuurwerkdoos).
Hiervan kun je wel één tot tien minuten genieten van één mooie grote vuurwerkshow, die hoef je maar één keer aan te steken, wel zo veilig.'

December acties:
Omdat onze leverancier vijf jaar bestaat zijn er de hele maand december diverse aanbiedingen. Één van onze superaanbiedingen is de 133 shots Strong Celebration. Dit is een dikke exclusieve compound box voor één grote vuurwerkshow die wordt aangeboden voor slechts 35 euro (normaal 139,99 euro). Hou de facebookpagina in de gaten voor de decemberacties. Tijdens de drie verkoopdagen zijn er volop winkelaanbiedingen, die dagelijks anders kunnen zijn.Bestellen kan via www.heidebloemstraat.nl, waar je nu kunt profiteren van te gekke kortingen en of gratis vuurwerk!
Het afhalen van je bestelling op 28, 30 of 31 december is goed georganiseerd, waardoor er geen lange wachttijden zijn.
Afhaaladres: Heidebloemstraat 49 Nijmegen, 024 3882912.
Volg de facebookpagina: Vuurwerkmania Heidebloemstraat

Meer berichten