Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gastvrij, gezellig, lekker en laagdrempelig sinds 1966 'We zien elkaar bij De Mallejan in Plasmolen'

  Zakelijk

PLASMOLEN - Vertrouwd. Een begrip. Met de tijd meegegaan en nog steeds net zo laagdrempelig en ongedwongen als toen. Gelegen in het hart van het dorp. Auto of fiets parkeren op het plein voor de deur. Voor de hond staat water klaar. Mensen spreken er af: "We zien elkaar bij De Mallejan!"

Eigenaar René Fitters is voor de liefste deze kant op gekomen en drie jaar geleden samen gestart in De Mallejan. "Nee, zeker geen spijt van!" Vrolijk: "Ik bof. Driedubbel: Silvia, De Mallejan en Plasmolen! Plasmolen is een fijne plek om te ontspannen, alle jaargetijden prachtig, en tal van gelegenheden waar je kunt eten en drinken. Onze Mallejan is een begrip! Ja, daar zijn we trots op."

René en Silvia voelen zich helemaal thuis in De Mallejan. Ze leren steeds meer gasten persoonlijk kennen. Sommige mensen boekten half oktober al voor de kerst. "Ja, dat voelt fijn. Bij ons is iedereen welkom, voor de kleinste zijn er kinderstoelen, en hondeneigenaren weten zelf wel of hun (aangelijnde) viervoeter hier past. Op beide kerstdagen zijn we open vanaf 11:30 uur. Om teleurstelling te voorkomen adviseren we om voor de lunch of diner te reserveren. Wij bieden altijd goed en lekker eten en met de kerst is het natuurlijk extra feestelijk. Ons menu staat op de site en als er speciale wensen zijn, dan houden we daar natuurlijk rekening mee."

Grandcafé De Mallejan, Muldershofweg 3, Plasmolen, 024 6962032; www.grandcafedemallejan.nl.

Meer berichten