Logo gemeentenieuwsonline.nl

Trouwjurken passen voor de lol, zonder te trouwen

  Zakelijk

MOOK – Heeft u altijd al trouwjurken willen passen zonder dat u gaat trouwen? Dat kan bij Fairytales & Nails in Mook, want sinds kort zijn de enthousiaste nagelstylistes Jolanda en Patricia ook gestart met het passen van trouwjurken.

Het passen van trouwjurken is uitermate geschikt als vrijgezellenfeest, verjaardagscadeau of gewoon als een avondje uit samen met uw vriendinnen, familie of collega's.
Dit is een unieke gelegenheid om zoveel mogelijk trouwjurken te passen, dus kunt u eindelijk uw moeder, zus of die ene collega in een bruidsjurk zien, hoe leuk is dat!
U wordt bij binnenkomst ontvangen met een drankje en daarna kunt u twee uur lang onbeperkt passen en tussendoor zijn er heerlijke hapjes.

Ook is er gelegenheid om foto's te maken van deze onvergetelijke dag. "Bij ons bent u op de juiste plek om uw eigen show te maken, in een knus, gezellige, huiselijke locatie. En heeft u nog andere wensen, dan zijn deze altijd bespreekbaar", legt Patricia uit.

Kinderfeestjes
Vanaf vier kinderen kunt u een onvergetelijk kinderfeestje vieren. Het kinderfeestje heeft een sprookjesachtig tintje, verkleed als prinses met overheerlijke taart en cadeautjes. Dit kan al vanaf 12,50 euro per kind. Dit arrangement is verder uit te breiden.

Fairytales & Nails, Rijksweg 139a, Mook. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06 41816650 of 06 46755835; ww.fairytalesandnails.nl.

Meer berichten