Slagerij en Catering William Hermanussen is helemaal klaar voor pasen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) (Foto: Joop Verstraaten)

Slagerij en Catering William Hermanussen is helemaal klaar voor pasen

  Zakelijk

OVERASSELT – De bekende slagerij en catering van William Hermanussen in Overasselt is drukdoende om pasen toch nog tot een groot familiefeest te maken wat betreft de speciale gerechten en de gourmetten.

Slagerij en Catering staat bekend om zijn specialiteiten zoals de eigengemaakte soorten leverworst, hammen en rookworsten die in de eigen worstenmakerij op vakkundige wijze worden gemaakt en niet te vergeten de spareribs die landelijke bekendheid hebben gekregen als beste spareribs van Nederland. Met deze specialiteiten zijn al diverse prijzen in de wacht gesleept. Ook de vrouwelijke slager die Hermanussen in dienst heeft -de 27-jarige Mendy Wekking- heeft al diverse prijzen binnen gehaald. Mendy heeft ook deelgenomen aan het tv-programma ‘Van slager tot chef'. Ook staat slagerij Hermanussen bekend om zijn rund- en varkensvlees, dat uit de directe omgeving komt.

De slagerij die buiten Overasselt nog een vestiging heeft in Beuningen, geniet eveneens bekendheid in de regio vanwege de catering die ze compleet verzorgt met alles erop en eraan, ook voor grote partijen. In de winterperiode is het stamppottenbuffet erg populair. Maar in de zomer is Hermanussen gespecialiseerd in het verzorgen van barbecueën, een van de grote toppers, waarmee zij de klanten helemaal ontzorgt, aldus Mendy de vrouwelijke slager.

Als de klanten het willen dan wordt de barbecue ter plaatse door het personeel van Hermanussen verzorgd met de nodige salades, sausen en stokbroden en niet te vergeten de bekende bavaroistoetjes. Hermanussen levert er ook het serviesgoed bij, dat vuil wordt meegenomen. Wekelijks heeft Hermanussen bijzondere lekkere verrassingen, die snel te bereiden zijn. Wie snel en goed wil eten, is bij Hermanussen aan het juiste adres.

Slagerij en Catering William Hermanussen, Hoogstraat 17, Overasselt, 024 622 1329

Meer berichten