Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

De Vree Kleur in Wonen

  Zakelijk

HEUMEN - Vindt u het lastig om van uw huis, een thuis te maken? Laat u dan een adviseren bij De Vree Kleur in Wonen in Heumen. Hier vindt u een ruim assortiment gordijnen, PVC- en laminaatvloeren, tapijt en vloerkleden, verf, behang en raambekleding. Zij werken alleen met bedrijven en merken waar zij zelf helemaal achter staan bijvoorbeeld Eijffinger, BéCé, Sigma, Arte, Jab, Élitis en Desso.

Bij de Vree Kleur in Wonen word je op een persoonlijke en ongedwongen manier geholpen. Zij nemen nog echt de tijd om er, samen met u, achter te komen wat uw wensen zijn. Zij vinden het heel belangrijk dat u de productstalen mee naar huis neemt zodat u het totaalplaatje kan overzien. Het is uiteraard ook mogelijk om advies bij u thuis te krijgen.

De behangcollectie van De Vree Kleur in Wonen is uniek in de regio! Zoekt u een nieuw behang dan is het zeker de moeite waard om deze collectie te bekijken. Op het gebied van gordijnen en vloeren hebben zij een goede overzichtelijke collectie.

De Vree Kleur in Wonen is gevestigd aan de Sluisweg 3a in Heumen/Malden (naast de Praxis). Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag t/m vrijdag 9.30 uur tot 17.30 uur, zaterdag 9.30 uur tot 16.00 uur.

De Vree Kleur in Wonen Sluisweg 3a, Heumen, 024 3556144; www.devree-kleurinwonen.nl.

Meer berichten