Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster)

Huis of Thuis... De Vree Kleur in Wonen maakt dat verschil

  Zakelijk

HEUMEN – Het voorjaar is het meest favoriete seizoen om uw interieur nieuw leven in te blazen. Zin in een ander kleurtje op de muur... of misschien eens behang? Loopt u dan eens bij De Vree Kleur in Wonen binnen, want niet alleen de buitenkant van deze winkel is bijzonder fraai, maar ook binnen biedt het ruime assortiment fraaie keuzes.


Zodra u bij De Vree binnenstapt, voelt het alsof u bij iemand thuis komt. Niet alleen omdat het er zo sfeervol is, maar ook door de hartelijkheid, waarmee u door eigenaren Simone en Jan de Vree wordt verwelkomd. U kunt er op uw gemak heerlijk ongedwongen rondneuzen, maar natuurlijk staat Simone of Jan graag voor u klaar, als u eerlijk en vakkundig advies wenst.

Gaandeweg de jaren is De Vree uitgegroeid tot dé verf- en interieurspecialist van de regio. De Vree wordt zelfs in één adem genoemd als het over betaalbare professionele verf gaat. 'We zijn officieel Sigma-dealer en voeren daarnaast ook ons eigen Private Label. Zo kunnen we topkwaliteitsverf bieden tegen een lagere prijs dan elders', legt Jan uit. Een nieuwe kleur in uw interieur wordt zo wel erg aantrekkelijk! Voor inspiratie bent u van harte welkom eens vrijblijvend binnen te lopen. U kunt er terecht voor de complete aankleding van uw woning. Van raamdecoratie, vloerbekleding en behang tot gordijnstoffen en accessoires. En natuurlijk diverse soorten insectenwering. Keuzestress? Simone of Jan denkt graag met u mee. Hiervoor komen ze eventueel zelfs bij u thuis en soms komen er dan ideeën op tafel die u positief zullen verrassen!

Wees welkom aan de Sluisweg 3a in Heumen, www.devree-kleurinwonen.nl; 024 3556144.

Meer berichten