Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bouwbedrijf Van Erp: voor al uw verbouwingen, tegel- en meubelwerk

  Zakelijk

MALDEN/NIJMEGEN – Heeft u plannen om binnenkort uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Van Erp aan het juiste adres. Aannemer Arnold van Erp uit Malden en zijn zoon Mike hebben jarenlange ervaring in de bouwbranche. Mike is een allround tegelzetter en is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en in het betegelen van badkamers.

Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en het plaatsen van een uitbouw/aanbouw, dakkapellen, dakopbouw, serres, veranda’s en erkers. Ook kunt u er terecht voor het bouwen van een berging, garage of carport en allerlei verbouwingen binnenshuis zoals het (ver)bouwen van een badkamer, toilet, keuken, bijkeuken, zolder en zolderkamers.

Bouwbedrijf Van Erp staat bekend om zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit en werkt uitsluitend met materialen voorzien van kwaliteitskeurmerken. Een aanbouw of een verbouwing aan uw woning of pand levert direct meer woongenot op en zal gegarandeerd in waarde stijgen.

"Kiest u voor Bouwbedrijf Van Erp, dan gaan zij de realisatie voor u plannen. Kortom één aanspreekpunt voor de gehele verbouwing. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?
Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat."

Bouwbedrijf Van Erp, 06 22229917, www.bouwbedrijfvanerp.nl.

Meer berichten