Logo gemeentenieuwsonline.nl

Blokker Groesbeek gaat vernieuwen!

  Zakelijk

GROESBEEK - Blokker Groesbeek gaat binnenkort vernieuwen. De winkel wordt omgebouwd naar de nieuwe ‘Alles in huis’-formule van Blokker. Het is al weer tien jaar geleden dat de toenmalige burgemeester van Groesbeek, de heer Prick, de Blokker-winkel opende als één van de eerste winkels in het nieuwe centrumplan.

“De winkel ondergaat een metamorfose, de winkelinrichting wordt vernieuwd”, zegt Cathleen van Duijnhoven, eigenaresse van Blokker Groesbeek. De locatie blijft uiteraard hetzelfde, gelegen aan het gezellige Dorpsplein 16 in het hart van Groesbeek. Dit betekent dat de winkel met ingang van maandag 10 augustus tijdelijk is gesloten. Vol energie vertelt Cathleen van Duijnhoven: "Ik ben supertrots dat wij onze winkel in het mooie dorpshart van Groesbeek gaan ombouwen naar de nieuwste Blokkerformule. Met de nieuwe ‘look’ en een aangepast productassortiment hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast de bekende A-merken die wij verkopen, timmert Blokker ook flink aan de weg met het eigen huismerk. In onze Blokker kun je terecht voor alles wat met je huis te maken heeft, van onder meer een grote collectie woondecoratie tot kook- en bakartikelen, schoonmaakartikelen, speelgoed en babyspulletjes. Met onze jarenlange ervaring geven wij gericht advies en helpen de klanten, we lopen mee naar de auto of bezorgen thuis. Dat is wat ons onderscheidt”, zo vertelt Cathleen. Cathleen is inmiddels meer dan 35 jaar aan de Blokker organisatie verbonden en beschikt samen met haar ervaren senior team over een ruime ervaring in de huishoudsector. “Ons team in Groesbeek bestaat verder uit een aantal jonge collega’s, hetgeen ons scherp en veerkrachtig houdt en binding geeft met de behoeften van en communicatie met de jonge generatie.”

“We gaan er met ons bruisende team hard aan werken om in een tijdsbestek van anderhalve week de winkel omgebouwd te hebben.” Cathleen is de vele Groesbeekse klanten, de klanten uit de omliggende dorpen in de regio, uit Nijmegen, de vele toeristen en passanten, zeer dankbaar voor het in Blokker en haar team gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren. Cathleen en haar team hopen hen op vrijdag 21 augustus vanaf 9.00 uur weer van harte welkom te mogen heten in de vernieuwde Blokker-winkel aan het Dorpsplein in Groesbeek. “En de feestelijke heropening gaat gepaard met allerlei leuke aanbiedingen”, zo besluit Cathleen energiek.

Blokker Groesbeek, Dorpsplein 16, Groesbeek; 024 3978357, Facebook: blokkergroesbeek.

Meer berichten